Práve hráme

28/03/2022

DJ a producent Peter Pann spustil klipom s KALIM predpredaj svojho druhého štúdiového albumu 33!


Producent Peter Pann čoskoro vydá nový album, ktorý dostal názov 33, no niektoré songy z tohto projektu sú nám už známe. Do prvého s názvom Hola si na pomoc zavolal Ega a maďarských raperov Hercega a HRflowa. Skladba z roku 2019, ktorej klip na YouTube už presiahol hranicu 2,5 mil. vzhliadnutí, sa objavila aj na Egovom albume Egotron ako bonusová. Pieseň Ona To Má bola takmer rovnako úspešná a priniesla jedinečnú spoluprácu štyroch umelcov.

Hit minulého leta s názvom Stroj spojil Petra Panna s Kalim a Separom a na streamovacích službách si získal obrovskú pozornosť. Réžiu nového videoklipu ku skladbe KALI A PETER PANN má na svedomí Dušan Krajčovič. Ide o novinku, v ktorej sa opäť spája s Kalim a pripomína fanúšikom, ako dlho už na scéne fungujú.

Samotný klip sa točil len na jednej lokácii, ostatné sú prestrihy z koncertov a výjazdov. Týmito zábermi sa vracajú späť v čase s ich fanúšikmi a retrospektívne sa pozerajú cez zábery na to, čo už spolu za tých viac ako 10 rokov dokázali.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Album začal vznikať v roku 2019 v období, kedy som vydal skladbu Hola, na ktorej mi hosťuje Ego a z Maďarska Herceg a HRflow. Tento projekt som chcel dať von už na konci toho roka, začal som však robiť na viacerých iných veciach a poposúval som si to. Medzičasom ešte vyšla aj skladba Ona To Má s Mišom Bielym, Eusebiom a Mikym Mora. Tretí singel vyšiel minulý rok pred letom, kedy som sa vyhecoval a povedal si, že to už idem dokončiť. Hovorím o songu Stroj s Kalim a Separom. Vtedy som si povedal, že chcem aby to vyšlo na začiatku roka 2022. Spravil som si balíček s hudbami, rozmýšľal koho osloviť a následne som ich rozposlal interpretom. Skúsil som napísať aj ľuďom, ktorých dobre nepoznám, takže nešlo len o kamarátov,“ hovorí o pripravovanom albume Peter Pann.

„Napokon z toho vzišlo 38 hostí, z toho traja muzikanti (husle, gitara, saxofón). Mám v pláne urobiť ešte nejakých 7 klipov, niektoré sú už natočené a postupne pôjdu von. Chcel by som vydávať každé dva týždne nový. Keby som mohol porovnať nový album s predošlým z roku 2017, na tom minulom bolo viac elektronických dropov. Tiež aj tvrdých rapových vecí, na tomto albume je len jedna, ostatné sú skôr melodické a rytmické. Sú tam reggeatony, afrobeaty, retro ale aj klasiky, všetko to dýcha hip-hopom. Pokúšal som sa o hudbu, ktorú počúvam a som veľmi spokojný s týmto výsledkom,“ dodáva na záver.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: tlačová správa

Mobilné aplikácie Rádia Expres