Práve hráme

24/03/2022

Polícii povedal, že sa manželka s dcérou otrávili v Egypte jedlom. Petr Kramný však svoju rodinu chladnokrvne zavraždil


Hlavná turistická sezóna je v plnom prúde. V prímorskom dovolenkovom rezorte v júli 2013 relaxuje aj český manželský pár z Karvinej – Monika (36) a Peter (35). More a piesočnaté pláže si užívajú s 8-ročnou dcérkou Klárkou. Rodinnú pohodu však preruší to najhoršie – smrť manželky s dcérou. Prvé verzie hovoria o otrave jedlom a jediný preživší, Peter, vyzerá vo svetle televíznych kamier ako nešťastná obeť. Pozornosť novinárov si v úlohe novej mediálnej hviezdy až nadpriemerne užíval. Zložitá situácia v zahraničí a spackané vyšetrovanie miestnych orgánov mu hralo do kariet. Až zásah českých kriminalistov do vyšetrovania objasnil, čo sa naozaj odohralo za dverami hotelovej izby.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ponorte sa s nami do hlbín policajných archívov a pripomeňte si tie najhrôzostrašnejšie prípady v dejinách našej kriminalistiky. Príbehom vás sprevádza herec Martin Kaprálik a psychologička Sylvia Dančiaková.

Podcast Kriminálne spisy obsahuje násilné a sexuálne scény. Preto nie je vhodný pre poslucháčov mladších ako 18 rokov, ani pre citlivé povahy.

Všetky časti podcastu Kriminálne spisy
Nadácia Dobrý skutok