Práve hráme

07/03/2022

Billie Eilish šokuje úprimným priznaním: „Nikdy v živote som sa tak nebála!“


Mladá, len 20-ročná speváčka Billie Eilish vystrelila ku hviezdam raketovou rýchlosťou po tom, ako sa na ňu uprel zrak verejnosti v roku 2016, keď vydala singel Ocean Eyes.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Billie Eilish je v súčasnosti jednou z najslávnejších umelkýň, na svojom Instagramovom profile má viac ako 101 miliónov sledovateľov a jej spomínaný prvý singel má na YouTube takmer 400 miliónov videní.

Slávni ľudia nesú na svojich pleciach obrovské bremeno a keď sa preslávia v mladom veku, niekedy môže byť pre nich ťažké zvládať všetko, čo so sebou nesie hudobný priemysel. Svoje o tom vie aj americká speváčka, ktorá pre V-Magazín priznala, že sama prežívala stresujúce obdobie. Keď mala 16 rokov, nevedela si dať rady s hrôzostrašnými nočnými morami a necítila sa bezpečne, keď mala prekročiť prah domu.

„Okrem nočných môr som mávala aj spánkové paralýzy, no zároveň som nemohla spávať. Chodievala som spať okolo 4. hodiny ráno a zobúdzala som sa na obed,“ prezradila mladá speváčka v rozhovore.

Dostať sa z problémov jej mala pomôcť aplikácia na meditovanie, ktorú si púšťala každý večer pred spaním a terapia. Na tú začala chodiť v roku 2020 počas lockdownov. Predtým, než začala navštevovať terapiu, si ani neuvedomovala, ako zle na tom bola. „Mala som strašné obavy, hrozne som sa bála,“ opisuje svoje psychické rozpoloženie. Podľa speváčkiných slov jej strach bránil v normálnom žití až do takej mieri, že nikam nechodila a nič nerobila.

Zároveň dodala, že strach by jej v tej dobe pomohla prekonať ochranka, no keď mala 16 rokov, žiadnu nemala. „Nemala som na to peniaze. Bola som v takom štádiu, že na jednej strane by som potrebovala ochranku, pretože ma ľudia spoznávali, no na druhej strane som bola iba na začiatku a nemala som na ňu finančné prostriedky,“ povedala Billie v úprimnom rozhovore.

Zdroj náhľadovej fotografie: YouTube

Nadácia Dobrý skutok