Práve hráme

24/02/2022

Slovenský spevák Simon Hurton sa predstavil v novej emotívnej skladbe Minefield


Mladý slovenský spevák, ktorý vystupuje pod anglickým pseudonymom Simon Hurton, vydal novú skladbu. Tá nesie názov Minefield a vydal k nej aj videoklip.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Témou skladby je nefunkčný vzťah a v piesni sa tiež zaoberá potrebou vlastniť svojho partnera. Skladba dostala názov Minefield, čo v preklade znamená mínové pole. Zároveň ide aj o slovnú hračku, keďže výraz „mine“ znamená v slovenčine môj alebo moja. Mladý Slovák ním vyobrazil majetnícke sklony, ktoré sú častým dôvodom, prečo sú ľudia neschopní vzdať sa vzťahu s partnerom. Prostredníctvom videoklipu, ktorý natočil, vyobrazuje ako vzťah, tak aj slobodu.

Samotný spevák hovorí, že by bol rád, aby jeho najnovšia tvorba slúžila ako pomôcka pre mladých ľudí, ktorí sú momentálne v prvom vážnom vzťahu. Zároveň by bol rád, keby im pieseň dodávala odvahu urobiť aj vážne rozhodnutia, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou vzťahov.

Simon Kopunec vystupuje na hudobnej scéne pod menom Simon Hurton a okrem toho, že spieva, je hercom v Mestskom divadle v Trenčíne. Debutový singel Glued to you vydal v auguste minulého roka.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa

Zdroj náhľadovej fotografie: Tlačová správa 

Nadácia Dobrý skutok