Práve hráme

28/02/2022

Expres Tipovačka – hraj o pitný režim, palivovú kartu a zálohovacie pomôcky od F. Mikloška


Zálohovanie sa v roku 2022 nosí!
Celý týždeň od 28.2. do 4.3. ste v našom Hemendexe súťažili o skvelé výhry od Budišu a Slovnaftu. Každý deň sme mali na linke 2 súťažiacich, pre ktorých bola pripravená jedna súťažná otázka. Ten súťažiaci, ktorého odpoveď bola bližšie k správnej odpovedi, získal výhru – pitný režim Budiš, palivovú kartu Slovnaft a dizajnové pomôcky na zálohovanie od Fera Mikloška. Z výhry sa dokopy tešilo 5 výhercov, ktorým gratulujeme!


Zálohovanie sa v roku 2022 nosí!

Od 1. januára 2022 funguje na Slovensku zálohovací systém, ktorý má za cieľ vyzbierať čo najviac použitých PET fliaš, a tým chrániť životné prostredie. Prázdne fľaše je potrebné do obchodu vrátiť nepokrčené a s nepoškodenou etiketou. Spoločnosti Budiš a Slovnaft spojili sily a v spolupráci so známym slovenským dizajnérom Ferom Mikloškom vytvorili dizajnové tašky a odnosky, ktoré ti tento krok nielen uľahčia, ale dodajú mu aj štýl.

Nájdeš na nich ikonické plastové produkty, ktoré majú presah do pop-kultúry, fashion sveta alebo ovplyvnili mnohé generácie. V navrhnutom vzore objavíš ikonickú plastovú stoličku Philippe Starck alebo nadčasový model Ray-Ban. Pretože aj zálohovanie môže byť chic!

Mobilné aplikácie Rádia Expres