Práve hráme

23/02/2022

Skupina Tolstoys vydala druhý album Mirror Me. Vypočuj si ich rovnomennú titulnú pieseň!


Slovenská kapelaTolstoys vydávajú druhý, dlho očakávaný album, ktorý nazvali Mirror me. Titulná skladba dostala rovnaký názov, aký nesie aj album a zverejnili k nej aj videoklip! Sleduj:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Videoklip natáčali v Berlíne a za jeho produkciu zodpovedali nemeckí filmári Olafa a Felixa Spitty. „Klip sme natočili iba dve mesiace po mojom nasťahovaní do Nemecka s komunitou umelcov a zároveň našich priateľov, ktorí ma veľmi spontánne a rýchlo prijali medzi seba. Každá scéna symbolizuje jednu skladbu na albume,“ prezrádza speváčka Ela Tolstova.

Nový album, ktorý vyšiel v magický dátum, 22. februára 2022, venovali hľadaniu vlastnej identity. „Počas prípravy dosky sme z diaľky pozorovali naše emócie. Snažili sme sa ich pochopiť, a tým posilniť svoje vlastné ja, dospieť,“ hovorí autorka a speváčka skupiny Ela. Zároveň dodala, že počas nahrávania albumu posilnila svoje sebavedomie.

Na albume nájdeš 10 skladieb, ktoré sa nesú v štýle groovy bezpražcových beatov, ostrých casio synťákov a jemného hlasu frontwomanky.

Okrem nového albumu potešili fanúšikov aj informáciou, že sa chystajú na turné. Ich koncertné kroky povedú cez Česko, Slovensko a ukončia ho v Nemecku. Prvý koncert si budeš môcť vychutnať 17. marca v Brne.

Skupina Tolstoj má šiestich členov, skladá sa zo speváčky Ely Tolstovej, basgitaristu Michala Smetanu, Mateja Hercega, Lukáša Brabeca, ktorý hrá na bicie, huslistky Frederiky Camastra a Pavla Reháka, ktorý hrá na bicie. Pozri sa, ako prebiehal krst prvého albumu Botanika.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa

Zdroj náhľadovej fotografie: Instagram

Nadácia Dobrý skutok