Práve hráme

18/02/2022

Raper Idea a Jana Kirschner predstavujú pesničku Až spadne další hvězda


Jana Kirschner si najnovšie zaspievala v skladbe Až spadne další hvězda. Ide o song od rapera Idea, v ktorej sa postarala o vokály. Vypočujte si ich spoločnú pieseň, ku ktorej vydali aj videoklip. Hlavnú úlohu v ňom zobrazuje malý chlapec, no objaví sa v ňom aj raper a speváčka.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Českému raperovi sa s Janou Kirschner očividne dobre spolupracuje. Skladba Až spadne další hvězda je ich v poradí tretia spolupráca. Pred takmer rokom vydali piesne Hesla a Synergia.

Josef Změlík, ktorý vystupuje pod umeleckým pseudonymom Idea, je český raper. Spoločne so slovenským raperom Boy Wonderom založili v súčasnosti už neexistujúcu skupinu, ktorá sa volala BoyBand. Je aj zakladateľom Ty Nikdy, českého hudobného vydavateľstva. 17. februára, v rovnaký deň, ako vyšiel videoklip s Janou Kirschner, vydal aj EP, ktoré pomenoval PIEDESTAL.

Posledné dva hudobné počiny, v ktorých figurovala slovenská speváčka, vznikli práve v spolupráci s rapermi. Pred tromi mesiacmi vydala spoločne so Separom singel Povedz to nahlas!. Ten v sebe niesol dôležitý odkaz ohľadom šikany.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: YouTube

Mobilné aplikácie Rádia Expres