Práve hráme

16/02/2022

Smola a Hrušky natočili nový klip pre olympijskú víťazku Petru Vlhovú


Olympijské zlato a famózny úspech slovenského športu. Ikona zjazdového lyžovania Petra Vlhová sa minulý rok stala prvou slovenskou lyžiarkou, ktorá je držiteľkou veľkého krištáľového glóbusu vo Svetovom pohári. Tento rok svoju pozíciu svetovej lyžiarskej jednotky potvrdila ziskom malého krišťálového góbusu v slalome a zlatom na zimných olympijských hrách v Pekingu.

Kapela Smola a Hrušky zverejňuje skladbu Snehová kráľovná, ktorá je z nového albumu Audiostatusy, tentokrát v olympijskej unplugged verzii aj s novým klipom a zaznamenali fantastický športový úspech našej lyžiarskej superstar.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Do skladby Snehová Kráľovná som sa znovu zamiloval počas príprav na akustické turné, kde sa mi bežne stáva, že pri jej hraní mám zimomriavky. Po neuveriteľnom výkone v druhom kole, kedy sa Petre podarilo získať v slalome vytúžené zlato ma kopla múza a prepísal som text pôvodnej skladby. Na skúške sme sa s kapelou rozhodli, že akustickú verziu nahráme naživo v štúdiu, aby sme zachytili tvorivý okamih, kapelnú atmosféru a zároveň preniesli energiu, ktorú nám Petra dala svojím výkonom,“ priblížil frontman kapely Spoko Kramár.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Tento rok kapela oslavuje 25. výročie vzniku. Punkoví romantici aktuálne nacvičujú skladby z nového albumu v špeciálnom programe a aranžmánoch, ktorý predstavia počas jarného akustického turné s názvom Akustické Hrušky 25 rokov tour.

Akustické Hrušky 25 rokov tour 2022:
  • 21.4. Spišská Nová Ves – Reduta (koncertná sála)
  • 22.4. Námestovo – Barón pub
  • 23.4. Nitra – Music a café
  • 29.4. Trenčín – Klub Lúč
  • 30.4. Vrútky – RC Mlyn
Kúpiť lístky
Nadácia Dobrý skutok