Práve hráme

15/02/2022

Česká kapela Mirai oznámila dátumy koncertov a vydala videoklip k piesni Vedle tebe usínam


Vedle tebe usínam je romantická pieseň od kapely Mirai, ktorá sa nachádza na najnovšom albume Maneki Neko. Vo videoklipe sa objavuje mnoho známych tvárí, ako napríklad Lucie Borhyová, Pokáč, Eva Burešová, Jan Cina alebo youtuber Karel Kovy Kovář.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Netrúfam si povedať, že to bude hit, ale máme pocit, že refrén je naozaj chytľavý. Určite by som si to prial, čím so starší, tým viac viem, že nič neviem,“ povedal o piesni frontman kapely.

O video sa postaral videomaker kapely Ondřej Kudyn. Väčšinu času je na záberoch spevák v posteli, kde sa okolo neho točia známe osobnosti, nielen z hudobnej scény. „Doteraz sme nestavali naše klipy na známych tvárach, ale teraz nám prišlo, že to dáva zmysel a nie je to prvoplánové. Väčšina z nich sú kamaráti alebo aspoň spriaznení známi,“ približujú.

Videoklip k piesni nie je však to jediné, čím sa rozhodli potešiť svojich fanúšikov. Chalani zaspievajú naživo v najväčšej českej koncertnej hale, a to hneď dvakrát. Koncerty sa budú konať 15. septembra a 13. októbra 2022.

Podľa slov Miraia Navrátila sa fanúšikovia na koncerte môžu tešiť na to najlepšie, čo kapela dokáže. Na koncerty majú pripravenú tú najlepšiu a najdrahšiu techniku, akú mali doposiaľ k dispozícií, takže ak sa rozhodneš ísť ich pozrieť naživo do pražskej O2 Arény, bude to určite zážitok!

Zdroj: Tlačová správa

Zdroj titulnej fotky: YouTube

Mobilné aplikácie Rádia Expres