Práve hráme

15/12/2021

Speváčke Ivane Regešovej sa splnil sen! Do roka a do dňa predstavuje emotívnu vianočnú pieseň Poď domov


Poď domov spieva Ivana Regešová v novej vianočnej piesni, za ktorou stoja legendárni hitmakeri. Text vianočnej novinky má na konte Kamil Peteraj, hudbu zložil Gabo Dušík. Na Vianoce ťa dokonale naladí aj nový klip, ktorý sa nakrúcal pod stromčekom v zasneženej Bratislave. Krásna Ivana si do klipu pozvala rodinku kamarátov, ktorým spievala dokonca i na svadbe.

„Skladba Poď domov je jedným z mojich najkrajších vianočných darčekov. Verím, že poteší a spríjemní predvianočný čas mnohým z nás. Myslím si, že najmä v tejto neľahkej dobe, keď naše životy výrazne ovplyvňuje pandemická situácia a s ňou spojené opatrenia, je text piesne viac ako príznačný,“ predstavuje svoju novinku samotná speváčka.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

V spomínanej novinke spieva Ivana o tom, že na Vianoce by mal byť každý doma spolu so svojou rodinou. A keď sa aj v živote nie vždy všetko podarí, teplo domova a láska práve počas Vianoc zahoja veľa rán. „Nakrúcalo sa mi super. Točili sme vo vianočne vyzdobenom priestore, ktorý nám navodil domovskú atmosféru. A rozhodli sme sa časť klipu natočiť aj v exteriéri a to na Hviezdoslavovom námestí, pred Slovenským národným divadlom, kde stojí krásne ozdobený stromček,“ dodáva Ivana.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: tlačová správa

Nadácia Dobrý skutok