Práve hráme

25/11/2021

Najhoršia nočná mora, na ktorú nezabudneš, existuje. Spánková paralýza z teba dokáže vysať život


Ťažoba na hrudi, skrehnuté končatiny, pocit nepríjemného chladu na tele. Prebudíte sa s rýchlym tlkotom srdca a náhlym presvedčením, že sa s vami v priestoroch spálne nachádza niekto ďalší. Niekto, kto vás úpenlivo sleduje. Spanikárite, začnete sa obzerať po miestnosti. Chceli by ste ujsť a kričať, no po márnych pokusoch si uvedomíte, že ste paralyzovaný. Telo nedokážete odlepiť od postele, je ťažké a mľandravé. Hlasivky vás zradia, lapáte po dychu a v ušiach vám piští stovka malých myší. Posledné, čo si pamätáte je ako sa blíži k vašej posteli. Kikimora.

„Niekde ju volajú mara, alebo mora. V noci za tebou prichádza a vysáva z teba život. Prestaneš byť ostražitý, lebo máš pocit, že ti neubližuje. Zvykneš si. A potom… Koniec.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Podcast Nezhasínaj! nie je vhodný pre poslucháčov mladších ako 18 rokov, ani pre citlivé povahy. P.S.: Báť sa je povolené!

Ponorte sa s nami do príbehov podcastu Nezhasínaj! – skutočnosti inšpirované legendami, pri ktorých neplatia zákony prírody ani ľudská logika. Príbehmi hrôzy vás bude sprevádzať herec Marek Majeský.

Všetky časti podcastu Nezhasínaj!
Nadácia Dobrý skutok