Práve hráme

05/08/2021

Lívia Doležalová v príjemnej letnej novinke Stratená do teba hľadá stratenú lásku


Lívia Doležalová z Hlohovca je, ako ona sama hovorí, žena s gitarou. Po úspešnej romaticko-melancholickej piesni, ktorú vydala v máji tohto roka s názvom Púšťam ťa, prichádza s ďalšou novinkou. Tentokrát ide o veselý letný song.

Nová pesnička má názov Stratená do teba. „Po nie príliš priaznivom životnom období som sa zasa začala tešiť zo života a chcela som urobiť pesničku, ktorá urobí dobrú náladu mne, keď ju budem hrať, a ľuďom, keď ju budú počúvať. Keď sa nad tým zamýšľam, text je zasa trošku nostalgický. V konečnom dôsledku však v spojitosti s nadnesenou letnou atmosférou vyznieva pozitívne,“ hovorí s úsmevom speváčka.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Celý klip sa nesie v znamení hľadania lásky, životného smerovania a užívania si letnej pohody práve v našom Hlohovci. V klipe nájdeme zábery zo Zámockej záhrady, altánku sv.
Urbana a aj z vlakovej stanice. Speváčka si pre spracovanie klipu vybrala už po druhýkrát režiséra a kameramana Pierra Lexis Faba zo Serede.

„Ani sekundu som neváhala nad tým, kto mi bude natáčať klip k novej pesničke. Pierre Lexis Fabo je odborník vo svojom remesle a klipy robil viacerým známym interpretom. O to viac sa teším, že si našiel vo svojom plnom kalendári miesto aj pre mňa – dievča (alebo už skôr ženu) s gitarou.“ dodáva Lívia.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Nadácia Dobrý skutok