Práve hráme

02/08/2021

Krásne, elegantné, slovenské. Pusti si novinku Came from Heaven od Andie J


Tretí singel Came from Heaven talentovanej speváčky a skladateľky Andie J je letným pohladením, ktoré so sebou nesie veľa pozitívnej energie a prináša uvoľnenú atmosféru. Novinka prichádza aj s minimalistickým vizuálom, ktorý odráža letnú, mierne nostalgickú pohodu počas prázdninového ročného obdobia.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Nakrúcanie videoklipu zverila opäť do rúk Jurajovi Skulovi, ktorý stál aj za predchádzajúcim klipom k skladbe My Energy. Mestskú tematiku tentokrát zamenili za rodinné bohatstve priateľa Andie J na starom mlyne, ktorý dedia z pokolenia na pokolenie.

„Neskutočne krásna príroda, ktorá je vôkol, ma vždy nútila premýšľať o tom, ako by som ju vedela skĺbiť s mojou hudbou a predstavami o nej. Som vďačná za takú nádheru,“ ozrejmuje speváčka výber lokácie nakrúcania s minimalistickým vizuálnym motívom a pokračuje: „Sama som si zorganizovala piknik, nalakovala nechty, dala si šampus a čítala knihu. Vlastne by som také popoludnie vedela mať každý deň. Chvíľami som sa cítila ako Keira Knightley v Pýche a predsudku.“

Speváčka však precitla z predstáv hneď, ako prišlo na rad točenie záberov z jazera neďaleko Bratislavy. „V jazere sa kúpem v šatách a trochu som sa už triasla od zimy, keďže som bola pol hodinu vo vode. Večer nebolo už najteplejšie,“ so smiechom spomína Andie J. Výsledkom sú ľahké prívetivé vizuály, ktoré zanechávajú pocit príjemnej letnej nálady.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: PR manager Michal Neffe

Mobilné aplikácie Rádia Expres