Práve hráme

24/06/2021

DJ EKG vydal svoj prvý sólo singel! Videoklip z Azorov je naozaj magický


Pozorným fanúšikom jedného z najpopulárnejších slovenských djov DJ EKG určite na sociálnych sieťach neušlo, že sa v jeho živote chystá niečo naozaj zásadné. „Ako mladý študent som ťukal do compu a snažil sa produkovať… Potom však prišla fáza djingu a išlo všetko bokom…“ Takto postupne začal svojim fanúšikom DJ EKG odhaľovať, čo si pre nich na začiatok leta pripravil.

Pandémia koronavírusu síce mimoriadne zasiahla aj djov, no Miro z toho vyťažil maximum. „Na obdobie, keď sme ostali doma, som prestal nadávať v momente, kedy mi začali kurzy produkcie od môjho učiteľa. Teraz nahlas môžem povedať, že toto obdobie mi prospelo,“ neskrýva svoje nadšenie. Nakoniec sa s partiou jeho najbližších zbalili a záverečnú bodku za tvorbou prvého oficiálneho djovho singla odleteli dať na magické Azorské ostrovy.

Pozor! Videoklip obsahuje naozaj dych berúce zábery krásnej prírody. Ovládne táto pieseň všetky letné párty? Sleduj!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Sólo singel nesie názov ASTRA „3 AM“ a Miro vysvetľuje, že pomenovanie dostal po hviezde. „Na pesničke som začal pracovať o polnoci a k základnému riffu som sa dostal o 3:00 ráno veľkou náhodou. Tak som pesničku nazval Astra ako hviezda a dodal som k tomu 3:AM.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Nadácia Dobrý skutok