Práve hráme

29/03/2021

Veľkonočný program Rádia Expres


Veľkú noc si aj tentokrát môžete na Exprese užiť spolu s nami. Pripravili sme pre vás Slovenskú Veľkú noc. Každý deň od siedmej do devätnástej budeme hrať iba slovenskú hudbu. Aktuálne hity, ale aj piesne, na ktoré ste už možno zabudli. K tomu budete počuť exkluzívne rozhovory a nebudú chýbať ani rôzne súťaže o hudobné ceny. Počas Slovenskej Veľkej noci takisto zistíte, ktoré slovenské pesničky majú najradšej cudzinci žijúci na Slovensku.

  • Veľkonočný piatok 2.4.

    Majo, Miša a Adriána s vami strávia piatkové predpoludnie. Majú pre vás napríklad súťaž o exkluzívny hudobný balíček CDčiek a naživo sa spoja s Rasťom Kopinom, spevákom skupiny Nocadeň. Popoludnie bude patriť Mišovi Sabovi a skvelým súťažiam – opäť je v hre exkluzívny hudobný balíček a tešiť sa môžete aj na súťaž o tričko z kolekcie Adama Ďuricu. Od 16:00 zaznie To najlepšie z Expres live – Slovenské hviezdy naživo.

  • Veľkonočná sobota 3.4.

    Veľkonočnú sobotu odštartuje show Milujeme víkend. Majo, Miša a Adriána sa naživo spoja napríklad so speváčkou Máriou Čírovou. Obed vám spríjemnia Slovenské srdcovky a popoludnie špeciálne vydanie Twentyfive s Julom Viršíkom. Od 18:00 zaznie TOP pätnásť slovenských rockových hitov.

  • Veľkonočná nedeľa 4.4.

    Nedeľné dopoludnie spríjemnia Majo, Miša a Adriána, ktorí si spolu s vami zaspomínajú na obľúbené hudobné relácie ako boli Rhytmick, Triangel, či Deka. Tešiť sa môžete aj na rozhovor s Mekym Žbirkom. Evita privíta v svojej show Veroniku Ostrihoňovú, Julo Viršík odvysiela druhé špeciálne vydanie Twenyfive a od 18:00 je čas na hodinovku TOP pätnásť slovenských duetov.

  • Veľkonočný pondelok 5.4.

    Veselý veľkonočný pondelok odštartuje náš šéf hudby Andrej Kratochvíl. Popoludnie odpáli Miša Vrábová, ktorá má pre vás pripravené zaujímavé súťaže a o 16:00 sa môžete tešiť na TOP pätnásť slovenských filmových a seriálových hitov.

Mobilné aplikácie Rádia Expres