Práve hráme

25/02/2021

Šialený vrah Miroslav Štolc sa dvakrát dostal na slobodu. Na zlyhanie súdov doplatili tri mladé ženy


Príbeh Mira Štolca je príbehom človeka, ktorý dvakrát dokázal presvedčiť sudcov o tom, že sa naozaj napravil. A to aj vtedy, keď už bolo jasné, že ide o recidivistu. Systém v jeho prípade opakovane zlyhal a doplatili na to tri mladé ženy. Jedna z nich si z chorého vzťahu odniesla „iba“ trvalé následky, zvyšné dve však zaplatili tú najvyššiu cenu. Miro Štolc sa už na slobodu nikdy nedostane. Nikdy sa už neprejde po ulici a nikdy so žiadnou ženou nenadviaže vzťah, v ktorom by jej mohol fyzicky ublížiť. Štát si je teraz konečne istý, že ide o nebezpečného recidivistu, ktorý nemôže ostať na slobode. Konečne. Ale bohužiaľ, neskoro.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Kriminálne spisy sú nový podcast Rádia Expres. Ponorte sa s nami do hlbín policajných archívov a pripomeňte si tie najhrôzostrašnejšie prípady v dejinách našej kriminalistiky. Príbehmi vás bude sprevádzať herec Martin Kaprálik a psychologička Sylvia Dančiaková.

Podcast Kriminálne spisy obsahuje násilné a sexuálne scény. Preto nie je vhodný pre poslucháčov mladších ako 18 rokov, ani pre citlivé povahy.

Všetky časti podcastu Kriminálne spisy
Nadácia Dobrý skutok