Práve hráme

17/02/2021

Vieme, kto sa najviac vyzná v slovenských podcastoch. PodmazBot ti poradí, čo počúvať!


PodmazBot ti vie odporučiť ten najlepší podcast presne podľa tvojej nálady a záľub. Má dokonalý prehľad o tom, ktoré podcasty sú na najväčšom portáli slovenských podcastov, Podmaz.sk. PodmazBot je vycvičený presne na to, aby ti odporučil taký, ktorý ulahodí tvojmu uchu. Stačí sa s ním dať do reči. Je to najväčší špecialista a vyberie ti aj podľa toho, koľko máš času na počúvanie, či chceš behať alebo upratovať, či sa chceš socializovať alebo sa baviť…

Má pre teba množstvo vlastných tipov ale pomôže ti, aj keď hľadáš podcast podľa konkrétneho autora alebo témy. Tých nájdeš na Podmaze až 23 rôznych, od cestovania, vedy, humoru až po jedlo, módu, šport… Vyskúšaj ho a vychutnaj si svoj podcast na mieru!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Slováci milujú podcasty. Aspoň raz mesačne si ich vypočuje až 40% ľudí vo veku 16 až 55 rokov a až 60% počúva iba slovenské podcasty. Aplikácií je viac, ale v žiadnej z nich si nemôžeš vyfiltrovať podcasty podľa jazyku alebo krajiny, v ktorej vznikli. Podmaz.sk je tak jediným miestom, kde môžeš spoznávať a objavovať rýdzo slovenské podcasty, vytvárať si vlastné playlisty, vyberať si podľa tém alebo sledovať obľúbených autorov. A hlavne, je to miesto, kde ti má vždy kto poradiť. Už teraz je tam takmer 400 podcastov, 22 000 epizód a 12 000 podcastových hodín.

Mobilné aplikácie Rádia Expres