Práve hráme

10/02/2021

Bláznivé stávky: Bude Kuly spievať pod panelákmi? Naspieva Janka Kirschner detskú pesničku?


Na tieto otázky onedlho dostaneme odpovede! Presvedčili sme Richarda Krajča, Janu Kirschner a Kulyho, aby s nami išli do bláznivých stávok. A je to na vás, ich fanúšikoch, ako tie stávky dopadnú!

Ak sa tri pesničky Richarda Krajča z kapely Kryštof dostanú do top stovky v hitparáde 2021 hitov, tak Richard Krajčo vám zahrá online koncert na facebooku Rádia Expres.

Ak sa nová pesnička Jany Kirschner Láska neumiera dostane do prvej 50tky v hitparáde 2021 hitov, tak Jana Kirschner naspieva detskú pesničku.

A ak pesnička Kométa od DesmoduMajselfa vyletí do prvej desiatky v hitparáde 2021 hitov, tak Kuly zaspieva na nitrianskom sídlisku priamo pod panelákmi všetkým, ktorí poctivo sedia doma.

Či sa tieto veci udejú, je len vo vašich rukách! Hlasujte do štvrtkovej polnoci za svoje hviezdy a uvidíme, čo z bláznivých stávok sa naozaj podarí. Vyhodnotíme to vo veľkom finále hitparády 2021 hitov s Miškou VrábovouJulom Viršíkom.

V našej najdlhšej rádiovej hitparáde #2021hitov máme vyše 4900 piesní, za ktoré môžeš hlasovať a k tomu aj vyhrať skvelé ceny. Poď na to!

Mobilné aplikácie Rádia Expres