Práve hráme

01/02/2021

Majself, Martin Císar a DJ Wich sa spojili v skladbe Horizont! Pred prázdnym publikom sa neocitli len oni…


Majself po dlhšej odmlke štartuje začiatok roka spolu s Martinom Císarom a DJ Wichom so silnou skladbou Horizont, ktorou chceli aspoň takto podporiť všetky odvetvia, ktoré rovnako ako oni, prišli o svoje publikum či zákazníkov.

„Myslím, že samotný videoklip hovorí za všetko. Kultúra dostala minulý rok dosť zabrať, no nie je to len o nás, ale o nás všetkých, ktorí prišli zo dňa na deň o svoju prácu. Vybral som si do klipu pár ľudí, ktorých sa to dotýka po pracovnej stránke, ale zároveň sú pre mňa vzorom a motiváciou, že napriek všetkému hľadajú lepší obzor budúcnosti. Veria, že bude lepšie a pozerajú sa dopredu na svoj horizont, ktorý ich tak ako mňa, ženie vpred,“ hovorí Majself.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Vo videoklipe od režiséra Lukáša Patrika z LuPa Production vidíme reprezentovať za gastro Andrea Ena, za šport najúspešnejšieho MMA zápasníka Samuela Pirát Krištofiča a kapitána Slovana Bratislava Michala Sersena. Pred prázdnym publikom nielen v klipe sa ocitla aj známa slovenská herečka Zuzana Vačková, baletka Dajana Andová a za kaderníkov sa predstavil hairstylista Marek Hubka.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Mobilné aplikácie Rádia Expres