Práve hráme

07/12/2020

UNIPHARMA – Tipy a triky pre zdravie


Počas dvoch decembrových týždňov od 7.12. do 20.12. si naša Žika v šou Expres Hity Nonstop prechádzala cenné rady na posilnenie imunity v zimnom období s lekárnikmi z PLUS lekární. Zároveň ste na našom Facebooku hrali o darčekový kôš výživových doplnkov s logom PLUS lekární v hodnote 100 EUR od spoločnosti UNIPHARMA – výhry spolu získalo 10 výhercov.


UNIPHARMA – 1. slovenská lekárnická a. s.

Spoločnosť bola založená v roku 1992 a je jednou z najväčších distribučných firiem na slovenskom liekovom trhu. Spolupracuje so 600 výrobcami liekov a na skladoch má viac ako 18 tisíc liekov a zdravotníckych pomôcok, ktoré distribuuje do 1837 verejných a nemocničných lekární.

UNIPHARMA ďakuje všetkým lekárnikom virtuálneho zoskupenia PLUS lekárne za ich obetavú prácu.

PLUS LEKÁREŇ

Na celom Slovensku sa o vaše zdravie starajú lekárnici vo viac ako 530 PLUS lekárňach – pod touto značkou vystupuje momentálne najväčšie zoskupenie nezávislých lekárnikov a lekární. V PLUS lekárňach nájdete profesionálne poradenstvo farmaceutov, individuálny priateľský prístup, široký sortiment a dostupné ceny. Od roku 2015 vám PLUS lekárne prinášajú kvalitné produkty s logom PLUS lekáreň a ponúkajú komplexnú starostlivosť pre všetkých členov vašej rodiny. PLUS lekáreň je garancia kvality za dobré ceny dostupná po celom Slovensku.

Zistiť viac informácií
Nadácia Dobrý skutok