Práve hráme

02/12/2020

Správna voľba – hraj o kávovar s kávou Deli by Shell


V Hemendexe sme každý deň od 7.12. do 11.12. hrali o štýlový kávovar SGL Smarty a zásobu kávových kapsúl Deli by Shell na celý mesiac. Úlohou súťažiacich na linke bolo vybrať si správnu odpoveď na súťažnú otázku z troch možností odpovede. Z výhry sa spolu tešilo 5 výhercov, ktorým gratulujeme!


Kávové kapsule Deli by Shell

Ak máte radi kávu na čerpacích staniciach Shell, tak si ju s novými kávovými kapsulami Deli by Shell môžete vychutnať aj priamo u seba doma. Dáte prednosť 100% Arabice s čokoládovými tónmi a jemnou krémovou konzistenciou alebo karamelovo-orieškovým tónom kávovej zmesi Espresso Kick? Objavte chute, ktoré pre vás namiešal špecializovaný tím odborníkov s vášňou pre kávu z holandskej pražiarne Pelican Rouge, kde sa praží káva Deli by Shell, ktorá vám už roky dodáva energiu na vašich cestách.

Obľúbené espresso plné vyvážených chutí si vďaka novým kávovým kapsulám, ktoré sú kompatibilné so všetkými kávovarmi typu Nespresso, môžete dať kedykoľvek naň budete mať chuť aj doma. Kávové kapsule sú 100 % biologicky rozložiteľné a kompostovateľné a kúpite ich na všetkých čerpacích staniciach Shell.

Nadácia Dobrý skutok