Práve hráme

16/10/2020

Tvrdšie basy, skvelý rytmus. Jax Jones má skvelú novinku i miss u


Medzinárodne uznávaný DJ, producent a multiinštrumentalista Jax Jones je späť so svojím novým singlom i miss u, na ktorom sa predstavila nemecká speváčka Au/Ra. Jonesov úspešný debutový album Snacks bol označený za najpredávanejší tanečný album minulého roka a Jax bol vďaka nemu nominovaný na ocenenia Ivor, BRIT a GRAMMY. S 5 miliardami streamov, 2 miliardami zhliadnutí a 40 miliónmi predaných nahrávok, i miss u znamená ďalšiu fázu Jaxovho vzostupu a pokračovanie v tvorbe žánrovo vzdorujúcej tanečnej hudby.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

i miss u je emotívna tanečná skladba, ktorá v porovnaní s jeho nesmierne populárnymi tanečnými popovými hitmi obsahuje chladnejšie beaty. Pieseň je podporená vokálmi nemeckej speváčky Au/Ra, známej pre svoj prelomový hit Panic Room z roku 2018.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Táto spolupráca prikyvuje začiatkom umelca – tvrdší bassline, klubový podtón a autentické jadro. Jax Jones bol priekopníkom posunu v tanečnej hudbe, ktorý mu umožnil ovládnuť hlavné rebríčky playlistov, pričom taktiež prekročil tradičné sféry hudobných žánrov. i miss u je dôkazom jeho mnohostrannosti a schopnosti robiť hudbu, ktorá dokáže rezonovať s undergroundom a zároveň je navrhnutá pre komerčné rádiové vlny rovnako ako vo Veľkej Británii, tak po celom svete.

Zdroj: Universal Music s.r.o.

Nadácia Dobrý skutok