Práve hráme

25/09/2020

Je to tu! Emma Drobná vydáva druhý štúdiový album Better Like This


Jedna z najznámejších a najtalentovanejších slovenských speváčok Emma DROBNÁ vydáva práve dnes druhý štúdiový album Better Like This.

Album vznikal v priebehu dvoch rokov v spolupráci s osvedčeným spoluautorským a producentským tímom  – Adrian Líška, Peter Graus a Tomáš Zubák. Zaujímavosťou je opäť jediná skladba v slovenčine – Stratím sa ti ráno, do ktorej si Emma pozvala slovenského rapera Separa. Z novinky cítiť príjemný moderný sound a nájdete na nej aj uptempové skladby.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Lepšie je to takto! Mám pocit, že nový album ma vystihuje omnoho viac ako osobu aj ako speváčku, lebo všetko v mojom súčasnom živote je lepšie, ako kedykoľvek predtým,“ vysvetľuje Emma názov albumu a dodáva: „Aj pieseň s názvom Better Like This, ktorá sa objavuje na albume, patrí medzi moje najobľúbenejšie. A skratka názvu BLT označuje známy sendvič. Prišlo mi to veľmi originálne a vtipné, spojiť to s titulom môjho druhého štúdiového albumu,“ čím vysvetlila, prečo je na obale vyfotená so sendvičom.

Platňu dlhšie predznamenáva pieseň Yeah Baby!, ktorá sa už 11. týždňov drží v prvej dvadsiatke najhranejších piesní na Slovensku a zároveň je umiestnená na druhej priečke v Airplay TOP 50 SK hitparáde. Speváčka prežíva aktuálne šťastné obdobie, čo sa prejavilo aj na nálade tohto songu. Svieži singel sa stal letným hitom a ide o druhú skladbu z nového albumu po piesni Demons.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zoznam piesní na albume:

  1. Between Us
  2. Demons
  3. Stratím sa ti ráno feat. Separ
  4. Yeah Baby! (F*ck With Me)
  5. Heaven Only Knows
  6. I´ll Be Alright
  7. Watch Over Me
  8. Should I Give Up
  9. Go To Hell
  10. I Loved You
  11. Better Like This

Zdroj: Warner Music

Nadácia Dobrý skutok