Práve hráme

23/09/2020

Veronika Rabada roztancovala Košice, pozri si pekný klip k jej novinke Radosť mám


Košická speváčka Veronika Rabada zaujala už svojim debutovým albumom Lúka (2018), z ktorého sa na koncertoch a v rádiách už udomácnili piesne Ach Janíčko, Zabudni, Lúka, či Husičky. Teraz, na konci leta prichádza s novou skladbou Radosť mám, na ktorej sa hudobne a producentsky podieľal známy slovenský producent Martin Kavulič.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Bola to pre mňa nová a veľmi zaujímavá skúsenosť, pretože som na piesni prvýkrát spolupracovala s Martinom Kavuličom, ktorý je tiež Košičan. Pieseň od neho dostala modernú podobu a tým sa trochu odlišuje od tých, ktoré som urobila doteraz, ale myslím si, že je dôležité skúšať nové veci a posúvať sa,“ povedala o novej piesni Veronika a dodala: „Mala som viac textov, ale Martin si vybral práve tento. Teším sa, že posolstvo môjho textu ide do sveta podporené jeho hudobným cítením.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Text piesne Radosť mám sa Veronike začal rodiť v hlave cestou na vlakovú stanicu. Potom ho hneď vo vlaku rýchlo napísala na papier. „Každý nápad na text hneď konzultujem s mojim bratom Petrom Rabadom, aj teraz som mu ho poslala na úpravu. Už keď som to písala, cítila som obrovskú túžbu objímať ľudí okolo seba. Práve preto sme sa pri nakrúcaní videoklipu rozhodli k tejto myšlienke vrátiť. Veľmi som chcela, aby sme v ňom zachytili energiu nášho krásneho mesta, radosť z hudby a hlavne odkaz, že všetko dobré, čo dáš, sa ti vráti. Verím, že sa nám to podarilo a objatie, ktoré som Košiciam dala, medzi ľuďmi aj zostane,“ povedala o texte a videoklipe Veronika.

Nadácia Dobrý skutok