Práve hráme

22/09/2020

Láska prežitá bez ľútosti, o tej je novinka Diamonds od Sama Smitha


Držiteľ cien Grammy, BRIT, Golden Globe a Oscara – globálna hviezda Sam Smith vydáva nový singel Diamonds, pričom oznamuje dátum vydania albumu Love Goes. Ten vyjde už 30. októbra. Pieseň Diamonds je predvedením Samových nenapodobiteľných vokálov v príbehu o láske prežitej bez ľútosti.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Samov celosvetový úspech spolu s 30 miliardami globálnych streamov nemá koniec a už čoskoro sa obohatí o nové, keď vyjde album Love Goes, na ktorom spolupracoval s najväčšími hviezdami hudobnej scény od Steva Maca, Shellback/MXM, Labrinth po Jimmyho Napesa, ktorí spracovali Samovu zbierku napísaných piesní za posledné dva roky.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Sam vraví:  „Posledné dva roky boli najexperimentálnejším obdobím, aké som kedy prežil – osobne, aj hudobne. Zakaždým, keď som išiel do štúdia, sľúbil som si, že dám zo seba maximum a nebudem obmedzený. Výsledok bol tak magický, a tak terapeutický a zábavný. Moja láska k hudbe je obrovská a všetky moje „guilty pleasures“ sa mi stali potešením. Žiadna vina ani hanba, iba láska k spevu, tvorbe a tancu. Som vďačný každému človeku, ktorý prijal moju tvorivosť a smer, a dovolil mi byť v ten deň v štúdiu kýmkoľvek… s otvoreným srdcom počúvať tieto piesne a zaobchádzať s každou skladbou ako s inou kvetinou v záhrade, baviť sa s nimi. Snažil som sa nebrať sa pri písaní takýchto piesní príliš vážne. Dúfam, že ťa rozosmejú, lebo mňa stvorili…“

https://www.instagram.com/p/CFWc2dYJvHk/

Zdroj: Universal Music s.r.o.

Nadácia Dobrý skutok