Práve hráme

16/09/2020

Katarína Knechtová a Adam Ďurica predstavujú spoločný singel Takí sme


Chytľavá hudba, skvelý text a sexi klip! Taká je novinka od speváčky Kataríny Knechtovej s názvom Takí sme, do ktorej si pozvala speváka Adama Ďuricu. Klip sa nakrúcal na zámku Šimák Pezinok pod režisérskou taktovkou Jakuba Gulyása. Pieseň nájdu fanúšikovia na novom albume SVETY, ktorý vyjde už v októbri. Pozri si novinku Takí sme, v ktorej je Katka krajšia ako kedykoľvek predtým!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Musím sa priznať, že táto skladba vznikala nejakú chvíľu. Vedela som, že chcem mať na albume duet. Takže som sa snažila to vyskladať hudobne aj textovo tak, aby hlasy zneli krásne, dopĺňali sa, a aby pieseň mala tu správnu myšlienku a samozrejme nejakú dynamiku. A v neposlednom rade asi to najdôležitejšie, aby mala emóciu,“ vysvetľuje Katka Knechtová.

Na nahrávke sa podieľalo viacero špičkových muzikantov, ktorých Katka precízne vyberala. V štúdiu Klakson nahrali živé nástroje bubeník Dano Šoltís, basgitarista Rasto Uhrík, gitarista Brano Kociov a klavirista Adam Kuruc. Produkcie sa ujal Randy Gnepa v jeho Basem3nt Studio. Spevák Adam Ďurica bol jasnou voľbou.

Mobilné aplikácie Rádia Expres