Práve hráme

07/08/2020

Slovenská latino pecka! Mairee a Eusebio ťa strhnú energickou novinkou Muchacha


Len nedávno MAIREE vydal von svoju prvú skladbu z pripravovaného albumu Hocikam, kde si prizval raperské trio – Majself, Mišo Biely a Čis T. Dnes vyšla ďalšia letná vec z Mairee produkcie, no tentokrát si prizval do skladby latino živel v podaní Eusebia. Ten svojím temperamentom strhol v novom klipe Muchacha nielen samotného producenta skladby, ale aj známu fashion blogerku „sweetladylollipop“ alias Ivanu Petrušovú a to priamo v centre Bratislavy!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Najdôležitejšie pri tvorení scenáru ku skladbe je aký z nej ide celkový mood a energia. Čo pri Eusebiovi nebol až taký problém, keďže je to celkovo človek, ktorý je temperamentný a jeho hlas totalne navodzuje letnú atmosféru. K nemu sme vybrali známu blogerku a influencerku, ktorá vytvorila medzi nimi kontrast, myslím ako muž a žena. A keďže klip vznikal najprv v ateliéri aj kvôli svetelným efektom, som rád, že sme mali možnosť dotočiť k tomu aj vizuály z vonkajšieho prostredia lebo ešte prebiehali opatrenia proti Covid19. Vybral som si preto svoju obľúbenú ulicu Laurinskú, kde to najviac žije a zelenie pri otvorených terasách a obaja rozohrali pri skladbe svoje spontánne reakcie, s ktorých cítiť slobodu aj pri okoloidúcich,“ vysvetľuje pohľad na videoklip samotný režisér GOGO.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Mairee s Eusebiom spolupracoval už po druhýkrát, no v skladbe Muchacha sa konečne nechal zlákať nielen producentsky, ale aj tanečne. „Obľúbil som si Eusebia pre jeho energickosť a hravosť, ktorú vie priniesť do skladby a strhnúť vás. Preto som nesmierne rád, že sa objaví aj na mojom novom albume, ktorý bude multižánrový a tam on nesmie chýbať,“ hovorí Mairee.

Nadácia Dobrý skutok