Práve hráme

06/08/2020

Finalistka SuperStar Dominika Lukešová debutuje singlom Homeland


Dominika Lukešová je finalistkou tohtoročnej Česko-Slovenskej SuperStar. Ihneď po skončení súťaže zamierila do štúdia, aby nahrala prvý oficiálny singel. Pieseň Homeland, ktorú už rotujú české rádiá, sa teraz dočkala aj video podoby. Režisér Štěpán Stewe Bárta z Unbeatable Records klip poňal ako prázdninový trip. „Byla to pro mě další zkušenost, natáčení jsem si neskutečně užila,“ hovorí Dominika, ktorá si do videa pozvala kolegu zo SuperStar Mikyho Hrbáčka.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Príjemná popová pesnička znesie porovnanie so zahraničnou konkurenciou a má všetky parametre stať sa jedným z domácich hitov v Českej republike v druhej časti prázdnin. Už po dvoch týždňoch je v oficiálnom prehľade najhranejších česko-slovenských piesní na hranici prvej dvadsiatky.

„Všechno jde neuvěřitelně rychle. Sotva skončilo finále SuperStar, už jsem byla v kontaktu s klukama z Carsleepers a domlouvala nahrávání,“ popisuje Dominika udalosti, ktorými momentálne žije. „Těžko se popisuje, co cítíte, když poprvé slyšíte vlastní písničku v rádiu. Je to ohromné. A než se stačíte pořádně nadechnout, šplháte na Říp, kolem pobíhá týpek s kamerou a nad hlavou vám krouží dron,“ smeje sa sympatická Dommi. A to je len začiatok. „Doma už si stavím malé studio, abych měla možnost zaznamenávat nápady a zkoušet sama něco produkovat. Ráda bych, pokud to situace dovolí, co nejdřív začala vystupovat s vlastními písničkami.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Warner Music

Mobilné aplikácie Rádia Expres