Práve hráme

03/08/2020

Helena Vondráčková predstavuje titulnú skladbu k rovnomennému filmu Ženská pomsta


Premiéra novej českej komédie Ženská pomsta sa blíži tak isto ako aj vydanie nového štúdiového albumu Heleny Vondráčkovej. V klipe k titulnej piesni autorov Leška Wronku a Petra Šišku ponúka osudová žena Helena Vondráčková hlavným hrdinkám rôzne možnosti pomsty neverným manželom. „Ve studiu vládla fantastická atmosféra a myslím, že se přenesla i do samotného klipu k písni,“ komentuje klip Vondráčková. Pusti si novinku Ženská pomsta:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Videoklip k písni je velice příjemnou pozvánkou do kina, a i když děj filmu neprozrazujeme, ukázali jsme řadu humorných situací, které v něm uvidíte,“ doplňuje režisér klipu David Beránek.

Okrem titulnej piesne sa v českej komédii, ktorú režíroval Dušan Rapoš, objaví Helena Vondráčková aj v úlohe zdravotnej sestry, ktorá sekunduje Pavlovi Zedníčkovi. Vedľa hlavných hrdinov Mahuleny Bočanovej, Jany Paulovej, Evy Vejmělkovej, Miroslava Etzlera, Petra Rychlého a Roberta Jaškówa vo filmovej novinke hrajú Jakub Kohák, Dana Morávková, Adam Mišík, Tomáš Kraus, Michal Kavalčík a Dominika Myslivcová. O tom, ako Ženská pomsta môže byť sladká sa diváci budú môcť presvedčiť v kinách od 10. septembra 2020.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

https://www.instagram.com/p/CClfUw8HvLw/

Zdroj: Warner Music

Nadácia Dobrý skutok