Práve hráme

28/07/2020

Z garáže rovno na špičky hitparád, takto znejú Peach Tree Rascals a ich Mariposa


Peach Tree Rascals je skupina bývalých spolužiakov, ktorá sa vznikla v rodinnej garáži v San José. Počas strednej školy sa Dom, Isaac, Joseph a Tarrek rozhodli založiť si kapelu, keďže všetci milovali hudbu a prostredníctvom nej našli cestu ku šťastiu. Skladanie piesní bolo to jediné, čo od tej chvíle chceli robiť, a preto s tým začali. Všetko okolo hudby si zvládli urobiť sami, od písania textov až po samotnú produkciu, čím príbeh týchto chlapcov dostáva miestami filmový rozmer, keď vezmeme do úvahy, že ich dnes na Spotify počúva okolo 6 miliónov užívateľov za mesiac.

PTR práve vydávajú nový energický, ale zároveň pohodový a letný singel Mariposa, ktorý sa drží na popredných priečkach Spotify Viral 50s, a zároveň je #1 v Indonézii a Malajzii, #3 a Filipínach, #10 v Holandsku. Zoznám sa s chalanmi:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Peach Tree Rascals zatiaľ vydali 13 piesní a do konca roku plánujú každý mesiac vydať jednu novú skladbu. Začiatkom roku 2021 pripravujú svoje prvé EP, ktoré považujú za vrchol ich tvrdej práce a snov. Budúcnosť kapely komentuje Isaac slovami: „záleží len na tom, čo chceme dosiahnuť my sami. Všetko je to v našich rukách a odvíja sa to od pracovnej morálky. Vieme, že chceme byť čo najväčší.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

https://www.instagram.com/p/CCZNHxmpChs/

Zdroj: Universal Music s.r.o.

Mobilné aplikácie Rádia Expres