Práve hráme

20/07/2020

Spoznaj to naj zo Slovenska s Birellom


Počas 2 týždňov od 27.7. do 7.8. ste spolu s nami spoznávali v rannej show Hemendex krásy Slovenska a vyhrávali pitný režim od Birellu na celý mesiac.

V každom vstupe sme mali na linke 2 súťažiacich, ktorých úlohou bolo na základe 5 indícií, ktoré zadal moderátor, zistiť, aké zaujímavé miesto na Slovensku hľadáme. Ten súťažiaci, ktorý určil správnu odpoveď ako prvý, sa stal výhercom. Z výhry sa počas celého trvania súťaže tešilo spolu 10 výhercov.


Chuť letných zážitkov s Birellom

Na Slovensku je veľa krásnych miest, ktoré stojí za to objavovať. Vyrazte cez leto do prírody a nájdite skryté kúty pôvabného Slovenska. Birell pre vás zmapoval 10 lokalít na Slovensku a v Čechách, ktoré určite stoja za návštevu. Pozrite sa do nie príliš známych destinácií, užívajte si pokoj, malebnú krajinu a načerpajte energiu na miestach plných legiend a príbehov.

Spoznaj krásne miesta s Birellom

Vychutnajte si svoje letné zážitky s Birellom, nealkoholickým osviežením dostupným vo viacerých variantoch a príchutiach.
Birell je bez chemických konzervantov, umelých farbív a s nízkym obsahom cukru. Nie je nič lepšie ako chuť, za ktorou stoja prírodné suroviny a tradičná výroba.
Tohtoročné leto si osviežte aj novinkami od Birellu – príjemne kyslastou Citronádou, harmonickým spojením Ľadového čaju s broskyňou, či voňavou Bazou.

Zistiť viac o Birelli
Nadácia Dobrý skutok