Práve hráme

20/07/2020

Pravda alebo lož – vyhraj auto na mesiac!


Každý deň od 20.7. do 24.7. sme v rannej show Hemendex súťažili o automobil na mesiac od AAA Auto.
Úlohou súťažiacich bolo správne určiť pravdivosť 7 tvrdení zadaných moderátorom. Za každú správnu odpoveď získal súťažiaci 1 bod.

Najviac bodov za celý týždeň nahral súťažiaci Rado z Košíc, ktorý získal hlavnú výhru. Gratulujeme!


Autocentrum AAA Auto

Najväčší predajca jazdených áut v strednej a východnej Európe pôsobí na trhu už 28 rokov. Prevádzkuje sieť desiatok pobočiek na Slovensku, v Českej republike, v Poľsku a v Maďarsku. Je súčasťou skupiny AURES Holdings, ktorú vlastní britsko-poľský investičný fond Abris Capital Partners. Autocentrum AAA Auto prevádzkuje najväčšie zákaznícke „call centrum“ v automotive priemysle v strednej a východnej Európe, ktoré mesačne spracuje takmer 150 000 telefonátov.

Za dobu svojej existencie obslúžilo Autocentrum AAA Auto už vyše 2,4 milióna zákazníkov a ročne predá zhruba 86 000 vozidiel. Je tak najväčším predajcom automobilov v strednej a východnej Európe. Ponúka tiež zánovné vozidlá pod obnovenou značkou Mototechna. Poslednou novinkou z apríla 2019 je značka Mototechna Drive, ktorá sa orientuje na dlhodobý prenájom áut. Každé vozidlo, ktoré spoločnosť vykúpi, prejde dôkladnou previerkou a technici kontrolujú až 107 technických parametrov. Každému zákazníkovi ponúkajú nadštandardný servis a neustále pracujú na zlepšovaní svojich služieb.

V spoločnosti AAA Auto môžete auto nielen predať a kúpiť, ale spoločnosť ponúka aj možnosť nákupu vozidla na úver a poistenie vozidla. V ankete Autobazár roka 2016 verejnosť zvolila spoločnosť AAA AUTO za najlepšieho predajcu jazdených automobilov.

Nadácia Dobrý skutok