0.0 / 5
16/11/2014

Pyco varí moje jedlo: Baklažánový koláč


Skvelý moderátor a autor kníh Moje jedlo a Moje jedlo 2 pripravuje každý víkend na Exprese nedeľný obed. Vy môžete variť s ním.

Cez týždeň spolu nakúpite, v nedeľu spolu navaríte. Každú nedeľu po jedenástej!

5. Baklažánový koláč

baklazanovy-kolac baklazanovy-kolac-recept

Martin Pyco Rausch – MOJE JEDLO 2.

Dva roky po jeho úspešnej knihe MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov.

Naďalej neopúšťa pestrý jedálniček s ľahkými a zdravými receptami, tentoraz však ponúka ešte tvorivejšiu kuchyňu, plnú čerstvej zeleniny, ovocia, korenín a jeho najnovších kulinárskych kreácií aj nečakaných kombinácií. Nápadité recepty sú doplnené autorovými postrehmi, zážitkami a skúsenosťami. Každé nové jedlo sprevádza samostatná fotografia, pričom o všetky sa postaral opäť autor. Nechýba dokonca aj zbierka čitateľských fotografií, reagujúca na jeho debutovú knihu. Originálny obal knihy vytvorili renomovaní fotografi Klaus Enrique a Branislav Šimončík.

Martin PYCO Rausch vyštudoval hotelovú akadémiu a okrem gastronómie a cestovania sa venoval hudobnej dramaturgii. Do povedomia sa zapísal predovšetkým ako rozhlasový a televízny moderátor. V roku 2012 debutoval ako autor, fotograf a vydavateľ publikáciou “MOJE JEDLO”. Od roku 1994 je vegetariánom.

Kniha Moje jedlo 2 je v predaji od 27.10. alebo si ju môžete objednať tu.

Ak si v nedeľu varil s Pycom, pošli nám tvoj kuchársky výtvor a pochváľ sa pred celým Slovenskom

captcha

aplikacie Rádia Expres