Práve hráme

04/05/2020

#SPOLUMAMENATO – zapoj sa do výzvy od SLSP


Všetci zažívame karanténu a s ňou spojené obmedzenia…
Je však skvelé, že aj v aktuálnej situácii sa spájame a pomáhame si rôznymi spôsobmi – napr. nákupy pre seniorov, šitie rúšok, online čítanie rozprávok hercami a mnoho ďalších.

A rovnako pomáhajú aj značky – Slovenská sporiteľňa už venovala 1 milión Eur na boj s pandémiou koronavírusu a teraz chce aj s tvojou pomocou ukázať Slovensku, čo všetko dokážeme, keď sa spojíme, pretože len #spolumamenato.

Zapoj sa do výzvy od Slovenskej sporiteľne a pomôž Krízovej linke pomoci – je to jednoduché:
  • natoč krátke 5-sekundové video ako prežívaš karanténu,
  • choď na www.spolumamenato.sk a nahraj tam svoje video,
  • následne zdieľaj video so svojimi kamošmi na sociálnych sieťach a pomôž tak Krízovej linke pomoci – za každé video a jeho zdieľanie na sociálnych sieťach totiž Slovenská sporiteľňa venuje finančný dar vo výške 10 Eur na chod tejto linky
  • každý, kto nahrá svoje video a zazdieľa ho na sociálnych sieťach, bude zároveň zaradený do žrebovania o mobilný telefón Apple iPhone 11 – zo všetkých zapojených budú 1. júla vyžrebovaní 3 výhercovia

Zo všetkých prijatých videí vytvorí následne Slovenská sporiteľňa spoločný klip pre Slovensko na motív piesne Spolu od Adama Ďuricu.

Pretože sme v tom všetci spolu a len spolu máme na to, sa z toho dostať.

Chcem sa zapojiť do výzvy
Krízová linka pomoci

Po výraznom náraste prosieb o psychologickú pomoc v krízových situáciách v súvislosti s pandémiou COVID-19 spustili v stredu 29.4.2020 psychológovia z OZ IPčko novú nonstop bezplatnú Krízovú linku pomoci. Dostupná je 24 hodín denne, 7 dní v týždni na www.krizovalinkapomoci.sk prostredníctvom chatu, e-mailu a videoporadenstva, ako aj na nonstop bezplatnom čísle 0800 500 333.

Nadácia Dobrý skutok