Práve hráme

21/04/2020

Robo Opatovský sa modlí hudbou za všetkých ľudí v prvej línii


V čase pandémie sa mnohí neplánovane stíšili a výrazne utlmili kolotoč povinností. Robo Opatovský však už dávno vie, že z času na čas je dobré meditovať, uvedomiť si, čo všetko nám osud doprial a poďakovať za to. Jeho novinka Modlím sa hudbou prichádza v týchto ťažkých časoch, aby to pripomenula. Má aj krásny lyric videoklip, ktorý sa natáčal v skalickom mestskom kine. Vypočuj si Robovu novinku:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Robo Opatovský je známy svojim zdravým spôsobom života aj bezbrehou láskou k rodine. Miluje tiež hudbu a toto všetko ešte intenzívnejšie prežíva v súčasných náročných časoch.

„Modlím sa každý deň. Je to skôr poďakovanie za zdravie, rodinu, inšpiráciu. Často meditujem, snažím sa stíšiť a hľadať odpovede na rôzne otázky. Hudba je pre mňa dar od Boha. Je to liek, ktorý lieči dušu. Aj v tomto období počúvam hudbu, tvorím nové pesničky a aj keď sa to nezdá, i toto obdobie je pre mňa veľmi inšpiratívne,“ vraví Robo Opatovský.

Toto všetko vyjadruje aj jeho novinka „Modlím sa hudbou“. Vznikla už dávnejšie, ešte v časoch, keď o koronakríze nik nechýroval. Otextoval ju Martin Chudík

Zdroj: Universal Music s.r.o.

Mobilné aplikácie Rádia Expres