Práve hráme

08/04/2020

Tipovačka s Tiposom


Bav sa s nami a hraj o fantastické výhry od Tiposu!
Prihlás sa prostredníctvom formulára a čakaj na náš telefonát.

V každom súťažnom vstupe budeme mať na linke 2 súťažiacich, ktorých náhodne vyžrebujeme zo všetkých zaregistrovaných poslucháčov. Obom súťažiacim zadá moderátor súťažnú otázku, ktorej odpoveď je číselná. Súťažiaci odpovedajú v poradí, v akom boli vyžrebovaní – prvý súťažiaci si tipne svoju odpoveď a druhý súťažiaci určí, či je správna odpoveď viac alebo menej ako odpoveď prvého súťažiaceho. Ten, ktorého odpoveď bude bližšie k správnej odpovedi, získa fantastickú výhru – stieracie žreby v celkovej hodnote 100 EUR od Tiposu!

O fantastické výhry budeme hrať každý pracovný deň od 08.04. do 13.05. v popoludňajšej show Bohatý týždeň s Tiposom.


Stieracie žreby

Okrem číselných lotérií, ako napríklad LOTO alebo Eurojackpot, má spoločnosť TIPOS vo svojom portfóliu aj ponuku stieracích žrebov v rôznych hodnotách – 50 centov, 1, 2, 3, 5 Eur a najdrahší za cenu 10 Eur.
Medzi najobľúbenejšie a najpredávanejšie patria žreby z edície Prasa v žite a ďalej žreb Vianočná lotéria, ktorý veľké množstvo zákazníkov kupuje aj ako vianočný darček.
Veľká ponuka žrebov umožňuje vybrať si podľa hernej mechaniky na žrebe. Na niektorých žreboch zotretím stieracej plochy treba hľadať napríklad 3 zhodné symboly, niektoré sú však sofistikovanejšie, obsahujú viac hracích plôch s viacerými možnosťami výhier alebo bonusmi a pri hľadaní výhry zažijete viac vzrušenia a adrenalínu, kým zistíte, či a koľko ste vyhrali.
Hlavné výhry sú vo výškach od 5 000 Eur až do výšky 200 000 Eur, či 220 000 Eur.

Mobilné aplikácie Rádia Expres