Práve hráme

10/04/2020

Felix Jaehn prejavuje svoju temnú stránku novinkou SICKO


Nemecký DJ a producent Felix Jaehn vydáva singel SICKO, na ktorom spolupracoval s albánsko-americkým rapperom GASHIM, ktorý v minulosti spolupracoval s DJ Snake alebo G-Eazy, a kanadskou speváčkou FAANGS. „Každý vnútri seba skrývame temnú časť našej osobnosti, ktorá sa čas od času prejaví. Poslednou dobou práve táto časť veľa kontrolovala môj život,“ približuje skladbu Felix.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Felix Jaehn sa preslávil remixom OMIho hitu Cheerleader, ktorý sa v roku 2014 umiestnil na prvej priečke v 55 krajinách. Nasledoval Felixov vlastný prelomový hit Ain“t Nobody (Loves Me Better), ktorý ho katapultoval medzi najžiadanejšie mená DJskej scény. Odvtedy Jaehn spolupracoval napríklad so Stevom Aoki, Adamom Lambertom alebo Gucci Manom, na konte má 90 zlatých, platinových a diamantových certifikátou a miliardy streamov naprieč hudobnými platformami.

Singlom Love On Myself Felix symbolicky začal novú kapitolu, ktorá sa bude zakladať na tvorbe čo najčistejšej a najúprimnejšej hudby – Jaehn bude novo spoluautorom všetkých piesní, čo zaistí najpresnejšiu možnú reprezentáciu jeho hudobných i textových víziii. Novo sa Felix svojimi skladbami tiež intenzívne venuje problematike duševného zdravia, na ktoré sa snaží upozorniť.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

https://www.instagram.com/p/B9jqkKNq2jO/

Zdroj: Universal Music s.r.o.
Zdroj foto: instagram

Nadácia Dobrý skutok