Práve hráme

06/02/2020

Vyhraj auto na víkend pre svoju lásku s AAA auto!


Zapoj sa do Valentínskej súťaže s AAA Auto a hraj o auto na víkend pre tvoju lásku. Stačí správne odpovedať na súťažnú otázku a skvelá výhra môže byť tvoja!
Tak neváhaj a zapoj sa!

Chcem sa zapojiť do súťaže

Žrebovanie prebehne 14.2.2020.


AAA AUTO

Spoločnosť AAA Auto bola založená v Českej republike pred 27 rokmi a je najväčším predajcom jazdených áut v strednej a východnej Európe. Zahŕňa 57 pobočiek v Českej republike, Poľsku, Maďarsku a na Slovensku (16 pobočiek). Počas 15 rokov obslúžili na Slovensku viac ako 400 000 spokojných zákazníkov, pričom na Slovensku je sieť pobočiek AAA Auto zo všetkých krajín, v ktorých pôsobí, najhustejšia.

Každé vozidlo, ktoré spoločnosť vykúpi, prejde dôkladnou previerkou a technici kontrolujú až 107 technických parametrov. Každému zákazníkovi ponúkajú nadštandardný servis a neustále pracujú na zlepšovaní svojich služieb. V spoločnosti AAA Auto môžete auto nielen predať a kúpiť, ale spoločnosť ponúka aj možnosť nákupu vozidla na úver a poistenie. Poslednou novinkou z apríla 2019 je značka Mototechna Drive, ktorá sa orientuje na dlhodobý prenájom áut.

Viac informácií
Mobilné aplikácie Rádia Expres