Práve hráme

09/12/2019

Kapela Noisecut prichádza s novou verziou a klipom k skladbe December


Kapela Noisecut prichádza po ôsmich rokoch s novou štúdiovou nahrávkou a klipom k skladbe December. Fanúšikovia môžu poznať túto skladbu z albumu  Háj & Lov (2011), aj keď v úplne inej verzii.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Noisecut ovládli prvé ročníky Radio Head_Awards a etablovali sa na slovenskej alternatívnej scéne. Ich pôsobenie však nečakane ukončila smrť speváčky Alžbety K. Majerníkovej. Po rozlúčkovom koncerte v roku 2012 považovali členovia kapely Noisecut existenciu svojej kapely za uzavretú a nad možným návratom nikto nerozmýšľal. Na základe ponuky od Rádia_FM, vystúpiť po 7 rokoch na udeľovaní cien RHA a následnej ponuke Michala Kaščáka, zahrať na Pohode 2018, kapela, na čele s novou speváčkou Norou IbsenovouFallgrapp a v novom zložení okrem pôvodného člena Erika „Lososa“ Horáka, súhlasila.

V súčasnej dobe hrá kapela v zložení etablovaných hudobníkov na čele s Lososom (hudba, basgitara, elektronika) a Norou Ibsenovou (spev), Romanom Laukom (bicie, Bad Karma Boy), Richardom Chovanom (klávesy, Horehigh, Celeste Buckingham), alt. Jakubom Tvrdíkom (klávesy, Billy Barman) a Radovanom Činčurom (gitara, Prie100r).

Mobilné aplikácie Rádia Expres