Práve hráme

09/12/2019

Kremnická kapela Virvar má nový videosingel Svetlá lámp


Kapela Virvar vznikala v roku 2011, keď mali chalani od 8 do 11 rokov. Na svojom konte má album Generácia (2017) a päť videosinglov. Ich novinka sa od predchádzajúcich líši. Chalani dozrievajú. Pozri si klip.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Kapela sa pre realizáciu singla zverila do rúk overenému tímu štúdia Môlča records. Hudobnej produkcie sa chopil René Bošeľa a videoklip zrealizoval jeho brat Robo Bošeľa. V klipe účinkujú výlučne priatelia a rodinní príslušníci kapely.  A prečo si kapela vybrala pre natočenie klipu Dolnú kolóniu vo Zvolene?

„Sami si to môžete pozrieť. Ulička dýcha dokonalou atmosférou industriálu a to máme radi. Zároveň však toto miesto odzrkadľuje aj to, o čom je samotná pesnička. Dvojdomy boli postavené v roku 1947 pre zamestnancov nemenovaného zvolenského podniku. Myslím si, že v našej piesni by sa väčšina z nich našla. Inšpiráciu sme objavili na stránkach Čiernych dier, ktoré upozorňujú na zabudnuté miesta Slovenska. Táto ulica skutočne zabudnutá je, dôkazom čoho je aj fakt, že mnoho Zvolenčanov o nej nemá ani poňatia.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Nadácia Dobrý skutok