Práve hráme

02/07/2019

Martina Schindlerová sa vracia! Predstavila svoj comebackový singel


Po 7-ročnej odmlke sa mladá speváčka vracia na scénu s novinkou Radšej mi chýbaj, ktorá je zároveň prvou skladbou, ku ktorej sama napísala text. K singlu predstavila aj efektný vizuál. Pozrite si jej nový videoklip.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Talentovanú 16-ročnú finalistku legendárneho prvého ročníka SuperStar si pamätá každý. Dnes je Martina Schindlerová dvojnásobnou mamou a okrem speváckeho talentu začala pracovať aj na tom autorskom: „Skladala som si veci pre seba už dávnejšie, no nemala som v úmysle ich zverejňovať. Priznám sa, že som nechcela, aby ľudia riešili, že je to o mne, o mojom živote. Potom som si však uvedomila, že no a čo. Pre mňa je umenie krásne aj v tom, že ho netreba nijako vysvetľovať a definovať. Každý si v skladbe nájde niečo iné,“ prezradila Martina, ktorá napísala text ku svojej hudobnej novinke.

Skladbu Radšej mi chýbaj nahrala v Prešove s producentom Randym Gnepom, no spolupracovala pri nej aj s Mirom Jarošom, s ktorým ju spája práve prvý ročník speváckej súťaže. „Stretli sme sa s Mirom po rokoch, a rozprávali sme sa, čo kto robí. Ukázala som mu moje pesničky, a zapáčil sa mu môj text. Zoznámil ma s producentom Markom Dannom, s ktorým dali dokopy hudbu k môjmu textu. Všetko sme to sfinalizovali u Randyho a z výsledku sa teším,“ prezradila Martina, ktorá má v šuplíku aj niekoľko ďaľších skladieb a textov, ktoré plánuje nahrať.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Nadácia Dobrý skutok