Práve hráme

27/05/2019

Avon Pochod za zdravé prsia 2019


„Nezáleží na tom, čo máme na hlave. Záleží na tom, čo nosíme v srdci.“

To je hlavná myšlienka 11. ročníka AVON Pochodu za zdravé prsia, ktorý sa uskutoční v sobotu 8. júna. V areáli Bratislavského hradu na vás čaká bohatý program plný hudby, zábavy, množstva zaujímavých aktivít, no najmä podpory peknej myšlienky – pomôcť v boji za zdravé prsia.

O vašu zábavu sa postarajú DesmodS Hudbou Vesmírnou, Puding pani Elvisovej, Otto Weiter, Dano Heriban a ďalší. Aj tento rok vás čaká tradičná prechádzka Starým Mestom, ku ktorej sa môže pridať každý, kto bude vládať a mať chuť, podporiť tých, ktorí bojujú za zdravé prsia a ukázať im, že v tomto boji nie sú sami.

Pochod vyvrcholí symbolickým aktom spolupatričnosti, ktorého podoba bude tento rok prekvapením.

Vstupenkou na AVON Pochod za zdravé prsia je tričko.

8. jún sa blíži! Tričko si môžete zakúpiť od 21. marca u svojej AVON Lady/ Gentlemana, na e-shope zdraveprsia.sk a bude v predaji na samotnom AVON Pochode.

Viac info

Ambasádori projektu:

Projekt AVON Pochod za zdravé prsia už roky podporujú naši skvelí ambasádori. Môžete sa tešiť na známe tváre ako Kvetka Horváthová, Roman Juraško, Zlatica Puškárová, Maroš Kramár, Ada Straková, Alena Heribanová, Hana Overweter Rapantová, Braňo „Bruno“ Ciberej, Nora Beňačková, Karin Habšudová, Beáta DubasováSoňa Skoncová. Pridajú sa aj nové posily  – sympatická a krásna herečka Karin Haydu a herec/hudobník Dano Heriban. Ďalšie dve tváre tohtoročnej kampane patria dvom úžasným silným dámam Erike a Renátke.

Mobilné aplikácie Rádia Expres