Práve hráme

20/05/2019

Of Monsters and Men oslavujú návrat singlom Alligator!


Skupina Of Monsters and Men vydáva singel Alligator, na ktorom sa ako hlavná speváčka objavuje vedľajšia vokalistka kapely Nanna Bryndis Hilmarsdóttir, ktorá je taktiež hlavnou autorkou skladby. Ide o prvý nový materiál od vydania albumu Beneath The Skin, ktorý vyšiel v roku 2015.

„Alligator je našou prvou skladbou po dlhom čase a zároveň je súčasťou nadchádzajúceho chystaného albumu. Pieseň prekypuje nadšením, ktoré pociťujeme vďaka tomu, že sme späť. Nemôžeme sa dočkať toho, keď vydáme ďalšiu muziku,“ približuje svoj návrat kapela.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Of Monsters and Men sa stali predmetom svetového hudobného šumu v roku 2011, kedy vydali debutový album My Head Is An Animal. Album sa stal platinovým a obsahoval jeden z najväčších hitov novej hudobnej histórie – Little Talks, ktorý sa stal prvou islandskú skladbou, ktorá prekročila jednu miliardu streamov na Spotify. Kapela má za sebou hudobný angažmán v Hunger Games alebo vo Walking Dead, vystupovala na festivaloch, ako je Coachella, Lollapalooza alebo Firefly a členovia kapely sa dokonca objavili v jednej z epizód Hry o tróny.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Universal Music s.r.o.

Nadácia Dobrý skutok