Práve hráme

17/05/2019

Lucia Mokráňová a Lula Gachulincová v novinke od Marka Danna Chcem s tebou hmmm


Slovenský producent Mark Dann je rádiovým poslucháčom známy svojou chytľavou tanečnou produkciou. Po hitoch The Way, Sunflowers, či Without You prichádza s novinkou, ktorá sa od jeho typického rukopisu odlišuje hneď z niekoľkých dôvodov. Skladbu so slovenským názvom Chcem s tebou hmmm totiž naspieval on sám! Pusti si výsledok:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Mali sme pripravený celý slovenský text, no neboli sme s ním úplne stotožnení, tak skladba nakoniec ostala v angličtine, no ponechali sme jej pôvodný názov. Chcem s tebou hmmm – si môže každý domyslieť, čo pre neho znamená. Je to otvorený koncept, kotrý si každý môže dotvoriť podľa seba,“ prezradil Mark Dann, ktorý si okrem pôvodného názvu ponechal v novinke aj pôvodný vokál z demoverzie: „Aj predošlé skladby vlastne vznikli tak, že som vytvoril hudbu, melodickú linku a naspieval demoverziu, ktorú som potom poslal spevákom, ktorých som oslovil. Keď som však svoje demo púšťal ľuďom okolo, presvedčili ma, že tam mám nechať svoj spev, tak som sa nechal ukecať a teda prvýkrát vydávam skladbu, ktorú som aj sám naspieval“.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ku skladbe Chcem s tebou hmmm už stihol Mark nakrútiť aj uletený videoklip so skutočným akčným hrdinom v hlavnej úlohe. „Oslovil som Martina Hindyho, ktorý hral v hollywoodskych filmoch Max Payne, Let Fénixa, či Smrtonosná pasca. Je to veľký profík, herec svetového formátu a ja som nadšený, že ponuku prijal. Hrá uleteného upratovača, ktorý v noci upratuje nákupné centrum Jeho šichtu však preruší party na streche, ktorú má na svedomí Lucka Mokráňová s Lulou Gachulincovou. Objaví sa tam aj Oliver Oswald so Sárou Cao ktorá naspievala predchádzajúci singel Without You, Miro Jaroš a kopa mojich ďalších kamarátov. Videoklip nakrútil režisér a kamereman Štefan Lelovič.“ hovorí Mark.

https://www.instagram.com/p/BxVIEzTpgn2/

Zdroj foto: Simona Oswaldová

Mobilné aplikácie Rádia Expres