Práve hráme

03/05/2019

Pred dvoma rokmi pracovala na pokladni v McDonalde, dnes ju počúva Taylor Swift


Speváčke Carlie Hanson odborníci predpovedajú hviezdnu kariéru. Má byť jednou z najvýraznejších nových tvárí roku 2019. Len osemnásťročná dievčinka práve vydala singel Back In My Arms.

Ešte pred dvoma rokmi pracovala v americkom zapadákove na pokladni v McDonalde a dnes s ňou nájdete rozhovory v časopisoch Fashion Book, Nylon alebo Relix. Magazín Paper ju dokonca zaradil medzi stovku ľudí, ktorým bude patriť rok 2019. Jej príbeh je splneným americkým snom a dôkazom sily sociálnych sietí.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ísť v stopách Justina Biebera a stať sa slávnou speváčkou, chcela už od svojich štrnástich rokov. V máji 2016 v rámci lokálnej súťaže o vstupenky na koncert  Zayna z One Direction nahrala na Instagram video, na ktorom spieva jeho pieseň Pillowtalk. Krátke video malo úspech a nazdieľalo ho veľa užívateľov, vrátane rádia  iHeart. Nasledovala pozvánka od producentov z House Of Wolf a nahrávanie  v Los Angeles, ktorého výsledkom bolo hneď niekoľko pesničiek, ktoré si šikovné dievča aj vydalo. Druhýkrát jej sociálne platformy pomohli v novembri 2017, keď jej skladbu Only One zaradila do svojho playlistu obľúbených piesní slávna Taylor Swift.

https://www.instagram.com/p/BDB1yjVs7Ge/

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Dnes má singel Only One iba na Spotify viac ako 50 miliónov prehratí a z Carlie Hanson je nová popová senzácia. Na americkom turné doprevádzala Troya Sivana, v Európe si zahrala s Yungblud. Aktuálny singel Back In My Arms je prvým pre veľké vydavateľstvo. Warner Bros. má  s Carlie veľké plány.

Zdroj: Warner Music

Mobilné aplikácie Rádia Expres