Práve hráme

25/04/2019

Ktoré hviezdy a hviezdičky NHL prídu do Košíc a Bratislavy na MS v hokeji?


Z play-off zámorskej NHL vypadli obaja minuloroční finalisti, Vegas a Washington, aj veľkí favoriti na zisk Stanley cupu, Tampa a Calgary. Vyradené boli silné tímy Pittsburghu a Nashvillu, ďalej nepokračujú ani čierne kone z Toronta a Winnipegu.

Až osem z desiatich najproduktívnejších hráčov základnej časti NHL bolo alebo je teoreticky voľných pre Majstrovstvá sveta na Slovensku. Kto príde? Kto by mohol prísť? Ako sa prepočítal Miloš Říha? Sú najväčšími favoritmi skutočne Rusi? Majú Švédi šancu na zlatý hattrick? Prečo nečakáme Tavaresa, Nylandera ani Fleuryho? Prečo príde Henirk Lundqvist, keď už ukončil reprezentačnú kariéru? Ktoré vychádzajúce hviezdy by mohli posilniť výbery Kanady a USA? A prečo budú Fíni možno menej nebezpeční, ako po minulé roky? Vypočuj si v podcaste nahrávanom bezprostredne po skončení 1. kola vyraďovačky – vo štvrtok, 25.4.2019.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Podcast, kde raz do mesiaca kecáme o hokeji. Radi a dlho.

Kto? Marek Matušica, zaslúžilý televízny hokejový komentátor a uznávaný yzermanológ, Pawel Twardzik – Pastrňákov, „takmer sused“, ktorý má v mene toľko „w“ ako Lewandowski, a Martin Fenčák – hrdý tatino Jakuba, ktorému Marko Daňo venoval na MS v Ostrave hokejku.


Zaži hokejové legendy na vlastné oči počas Majstrovstiev sveta v hokeji 2019 v Košiciach alebo Bratislave! Nemáš lístky? Vyhraj ich u nás!

Chcem hrať

Nadácia Dobrý skutok