Práve hráme

26/04/2019

ŠKODA – hokejová naháňačka


Počas prvých dvoch májových víkendov, 4.5. – 5.5.2019 a 11.5. – 12.5.2019, sme so značkou ŠKODA súťažili o lístky na zápasy na Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2019 na Slovensku. Stačilo ukázať, že si hrdý fanúšik slovenského tímu a označiť svoje auto výhernou hokejovou nálepkou ŠKODA.

Naši moderátori Mišo a Táňa počas dvoch víkendov cestovali po celom Slovensku a rozdávali lístky na majstrovské zápasy. Ten, kto za nimi prišiel na konkrétne miesto ako prvý a mal svoje auto označené hokejovou nálepkou ŠKODA, mohol si vybrať, kde chce zažiť Majstrovstvá sveta naživo – či v Bratislave alebo v Košiciach.

Počas 4 dní precestovali Mišo s Táňou celé Slovensko a rozdali spolu 40 lístkov na hokejové zápasy, ktoré dokopy vyhralo 20 výhercov.

Hraj o ŠKODA SCALA a stovky skvelých cien!

ŠKODA je oficiálnym hlavným sponzorom IIHF Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji už 27 rokov. Práve teraz môžeš hrať so značkou ŠKODA o ďalšie skvelé ceny!

Zaregistruj sa na skoda-hokej.sk, zadaj kód LadímeMajstrovstvá a hraj každý týždeň o hokejové ceny. Automaticky budeš zaradený aj do finále o hlavnú cenu – nový model ŠKODA SCALA!

Chcem sa zapojiť do súťaže
Mobilné aplikácie Rádia Expres