Práve hráme

20/03/2019

Nico Santos vydáva singel Unforgettable! Vypočuj si novinku nemecko-španielského speváka


Nemecko-španielsky spevák a skladateľ Nico Santos vydáva singel Unforgettable, ktorý pochádza z albumu Streets Of Gold (Unforgettable Edition), ktorý je opätovným vydaním úspešného debutového albumu Streets of Gold. Nová verzia je doplnená o tri bonusové skladby, ktoré sa nestihli do prvotnej verzie albumu dotiahnuť k dokonalosti. Album vyjde 15. marca.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Nico Santos so svojim hitom Rooftop v roku 2017 doslova prerazil strop hudobného priemyslu. Po veľmi krátkom čase sa singel dostal medzi Top 5 aktuálnych hitov, bol certifikovaný platinovým, predalo sa ho vyše 400 000 kusov a iba v Nemecku a Rakúsku si na svoje konto pripísal vyše 75 miliónov streamov. Jeho druhý singel Safe nasledoval svojho mladšieho brata a dostal zlatú certifikáciu. Santos osciláciou medzi R“n“B, rockom, soulom a popom oslovil fanúšikov aj hudobných publicistov.

Netají sa tým, že nie len v detstve mu bola veľkou inšpiráciou charizma Michaela Jacksona, preto sa do každej skladby snaží dať maximálnu možnú dávku emócií. Jeho skladby sa dotýkajú lásky, žiarlivosti, identity, dôvery, hrdosti a príbehu noci. Santos sa taktiež zaoberá tematikou ulice, keďže jeho päťčlenná kapela pozostáva z pouličných hudobníkov. „Pre mňa je ulica miestom, kde žije pravda,“ približuje Nico.

Zdroj : Universal Music s.r.o.

Mobilné aplikácie Rádia Expres