Práve hráme

12/03/2019

Keď sa ocitneš na dne, spoznáš samého seba. Kristina Tran predstavuje emotívnu novinku Na Dne


Krásna, exotická a éterická! Taká je nielen samotná speváčka Kristina Tran, ktorú sme poznali dlhé roky pod pseudonymom „Layla“, ale taká je aj jej najnovšia tvorba. Síce nová skladba Na Dne nemá príliš pozitívny názov, no celkový vizuál s textom nesie krásny životný odkaz. Speváčka opäť týmto songom potvrdila, že jej hlas a text nie je pre typického komerčného poslucháča, ale pre človeka, ktorý hľadá v hudbe umenie a svoje odpovede. Pusti si skvelú slovenskú novinku:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Takmer pred 4 rokmi odišla zo slovenskej scény speváčka Layla, ktorá v tele tej istej umelkyne ožila, ale už pod svojim vlastným menom – Kristina Tran. Skladba Nedotknuteľní bola prvou vizuálnou skladbou, ktorá podčiarkla novú hudobnú identitu interprétky. Po dlhšej dobe však prichádza s novým klipom, ktorý je úplne iný ako jej predošlé, no pritom hlavná myšlienka, s ktorou skladá krásna speváčka svoje songy ostáva rovnaká.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Skladba, aj keď sa zdá, podľa názvu, že bude skôr o smutnej emócií nie je pochmúrnou baladou o živote, ale práve naopak je o pozitívnej perspektíve, ktorú si má človek uvedomiť, keď je na svojom pomysliteľnom dne. Keď som počula prvýkrát skladbu, hneď som sa zaľúbila do hudby a za deň zo mňa vyšli k tomu slová. Netvrdím, že som nezažila svoje dno, no táto skladba nie je tak o mne, figurujem v nej ako pozorovateľ.“ vysvetľuje samotná speváčka

https://www.instagram.com/p/BuHRSHnAWWO/

„Na Dne je song o ľuďoch, ktorí sú v tom svojom dne úplne stratení. Vidíme okolo seba toľko zbytočne vyhrotených situácií, nahnevaných ľudí na úplné zbytočnosti, vidíme neustále ako nás ovplyvňuje táto doba a snaží sa nás manipulovať k svojmu obrazu. Keď tomu prepadneme, vtedy ideme až na dno svojich psychických síl, no netreba to brať ako niečo negatívne, práve naopak. Ide síce o najemotívnejšie uvedomenie sa, no práve vtedy vieme spoznať a nájsť svoju rovnováhu v živote, či práci. Síce je to klišé veta, no len preto, že je na 100% potvrdená: všetko má svoj uhol pohľadu,“ uzatvára Kristina.

Mobilné aplikácie Rádia Expres