Práve hráme

29/01/2018

Jax Jones vydáva v spolupráci s Years & Years singel Play! Toto si pusti!


Svetový hitmaker, DJ a producent nominovaný na BRIT Award Jax Jones vydáva v spolupráci s britským elektropopovým triom Years & Years singel Play. „Olly má jeden z tých unikátnych hlasov – keď spieva, vynúti si vašu pozornosť. Bolo skvelé spolupracovať s niekým tak realistickým a otvoreným novým nápadom. Po tom, čo sme singel napísali, začal som budovať hudobnú stopu – pridal som silný vplyv UK garage a nechal prejaviť svoju lásku k soulu a housu, “ približuje singel Jax.

„Celú dobu sme sa len smiali a tancovali. Milujem tanečnú hudbu, pretože sa vďaka nej cítim neporaziteľný. Chceli sme vytvoriť song, do ktorého sa človek môže zamilovať a skončí ním tak posadnutý, že sa cíti ako zhypnotizovaný, “ dodáva frontman Years & Years Olly Alexander.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Jax Jones nedávno spolupracoval s hviezdami, ako je napríklad Demi Lovato, Stefflon Don, Mabel alebo Ina Wroldsen. Bol ako jeden z hŕstky Britov zaradený do tohtoročného rebríčka Billboard Dance 100, v ktorom sa nachádza napríklad Diplo, David Guetta alebo Marshmello, a tiež patrí medzi sto nejstreamovanejších umelcov na svete. Na YouTube má cez 600 miliónov zhliadnutí a predal cez 15 miliónov singlov.

Zdroj : Universal Music

Mobilné aplikácie Rádia Expres